maanantaina, joulukuuta 12

daydreamer


Menin tänään powerwalkille ja aaah rakastan tota rantapaikkaa. Täällä on niin rauhallista ja tuossa on niin ihana kävellä ku on ihan hiljasta ja ainoa asia minkä kuulee on meri ja tuuli, se on niin relaxing. Jäin istumaan tohon kiville ja kuuntelin Adelea. Välillä on ihanaa päästä olemaan yksin jossain hiljasuudessa ku 24/7 on kauhee häslinki päällä täällä..:)
Kuuntelin tätä ihanaa biisiä, taustalla kuulu meri ja aallot <3 now thats what i call relaxing.

Viimenen viikko kurssista! Saa nähä onko viimenen viikko lanzalla.. hope so muhhah. Tällä viikolla tiedossa fitness tunteja niinku esim. thai chi ja zumbaa. JA esiinnytään Glee-showssa keskiviikkona ja tosrtaina Grease-showssa. Gleestä tulee hauskaa! Saadaan tanssia ja näytellä:)

Tänään oltiin ilta harjottelussa tossa viereisessä hotellissa ja AWWW illan lopussa yks mies kosi sen tyttöystävää. Oli ihan yber sulosta! Ne oli brittejä mut awaw se oli niinku telkussa! (hihi) <3

Et sellasta..

Ainiin sini täällä tekee jo tulevaisuuden suunnitelmia, sille varalle et tourist entertainer career jää lyhyeks.. muhaha. ei niistä vielä sen enempää, en vaan voi olla ilman suunnitelmia. i looove to plan!

niin ja lauantai meni taas niin lujaa. vähän liianki lujaa. noei, hauskaa oli niinku aina.:) (äiti tiiän et luet tätä!hehe)

Buenos noches my loves! ikävä!<3

1 kommentti:

  1. Tuo taivas on ihan uskomattoman ihanan värinen :) Ja maisemat näyttää ihanilta! Varmasti just oikea paikka rentoutua...

    En oo vielä sisäistäny ettet oikeesti tuu jouluna kotiin :/ Mut meidän pitää yrittää pitää skype treffit sitten aattona 8) Ja sitten toivottavasti joulun jälkeen jo pian tavataan ;)

    Keep planning and dreaming, Pipa!<3

    VastaaPoista