maanantaina, lokakuuta 24

Rainy monday


 En oo tehny yhtään mitään hyödyllistä nyt öö.. pariin päivään? No oikeestaan viikkoihin! Mutta tää ilma on niin masentava jotenki, ettei voi tehä mitään.. :) Oon nukkunu puoli 1 joka päivä ja sit vaan chillaillu.. Mutta yritän nauttia näistä viimesistä viikoista täällä :')

Iltasin kyllä aina keksitään jotain, toi meijän viinipullo kokoelma kertoo kyllä sen! (Ja ollaan viety pulloja jo poiski, et tossa ei oo todellakaan kaikki) Haha, eilen oltiin Boulevardissa, La ramblalla ja se oli ihan kiva paikka, hyvää musaa ainaki:) Mainstreamia. Oh jeah. Olin lauantaina Privilegissa, se on joku uus clubi täällä, mikä on ibizallaki ja siellä soi aika outoa house/dance musiikkia, ei mitään mitä olis tunnistanu. Mutta tosi hieno paikka oli! Ja hauskaa on aina!:)

Tänään on myrskynny ihan sikana ja oonki viettäny koko iltapäivän koneella kavereina tummaa suklaata ja suklaa kahvia <3 Tuolla ylhäällä on kuva mun huoneesta, jonka sain. Jeei.

Take care!:)

1 kommentti:

  1. jotenkin jännä mustavalkoinen fiilis tässä postauksessa :D ekaa kertaa erilainen fiilinki mitä noissa muissa, joissa on aurinkoisia kuvia :D

    No olipas tyhmä kommentti, mut u got my point.. ;)

    haha, noi pullot! :) meinasin sanoa jtn, mutta enpäs sanokaan :P :P

    t. subanen

    VastaaPoista