maanantaina, syyskuuta 12

First weekend in BCN.

Perjantain ja lauantai oli baila baila. Sunnuntaina mentiin sightseeing. Käytiin checkaa Park Güell, missä on niitä Gaudin ihania taloja ja härveleitä. En ala kertoo niistä enempää, koska voin sanoa että en tiiä mitään Gaudista tai sen taideteoksista.. Mut ihania oli silti! I like ya art, Gaudi!

Park Güell on tuolla korkeella, joten matkalla sinne oli ihania näkymiä yli koko Barceloonan. (Sori, en tiiä millä kukkulalla se oli..) Anyhow, aivan upeen näköstä!!

Tässä ekassa kuvassa on aamupala meijän vakkari paikassa lauantaina (about klo 3 päivällä..meni taas vähän myöhään) Tuolla on yks ihan sika hyvänäkönen tarjoilija. Muy caliente! Mun pitäis ottaa siitä kuva salaa.....:)

Tuolla näkyy Sagrada Familia! Sitä on rakennettu jotain 100 vuotta, mut se ei oo vieläkää valmis. Tästä voi päätellä jotain espanjalaisten työmoraalista?

Tuolla Barcelona downtownissa mentiin sit vielä sangrialle ja oli niin hyvää !!! Siellä oli ihmeen hiljasta muuten! Tällä alueella missä me asutaan on kauhee häslinki ja melu koko ajan!

Nyt oonki sit flunssassa.  :( (ei ihme) Onneks meijän tunnit peruttiin tänään! En olis jaksanu yhtään tehä drinkkjä tänää.. :/

Tänään voisin mennä pesemään pyykkiä ja levätä! Kauhee hedari ja nenä vuotaa koko ajan, enkä saanu hyvin untakaan viime yönä:(

1 kommentti:

  1. ihanan näköstä ♥♥
    Ja voi sangria teidän kanssa! ;) NAAAAMMMMMMMMMM!!!
    Toivottavasti et tuu pahemmin kipeeks :/ Mut olipa hyvä sattuma et ne tunnit oli peruttu!

    P.S. Tänne on luvattu sadetta koko viikoks :p vuk mai laif!!!!!!!!!

    VastaaPoista